Agenda

4 dagdelen | in Dokkum

Ondernemers avontuur: Van essentie naar manifestatie

In een groep van ongeveer acht ondernemende lichtbrengers ga je op ontdekkingstocht naar jouw magisch vuur. Tijdens een eerste bijeenkomst bepalen we samen welke gebieden we gaan verkennen. Aan het einde van de reis heb je in ieder geval jouw roeping en missie helder een weet je welke stappen je kunt zetten om van jouw praktijk een succes te maken. Onderweg maken we onder andere gebruik van geleide visualisaties, Sjamanistische trancereizen en praktische oefeningen. ontdek meer →

Datum: vrijdag …  januari 2023
Lokatie: CVIO Dokkum
Uitwisseling: n.t.b.

1 dagdeel

Workshop: Laat zien wie je bent!

Tijdens deze ochtend/middag ontdek je het belang van laten zien wie je echt bent. Ik leer je hoe je dat vertaalt naar je huisstijl en website. Deze ochtend/middag is voor ondernemers die willen laten zien waar ze voor staan. Dus als je wilt dat jouw visuele identiteit (huisstijl en website) echt bij JOU past. Dat jouw energie en passie weerspiegelt. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een moodboard voor je vormgeven een plan voor de structuur van je website.

Datum: n.t.b.
Lokatie: n.t.b.
Uitwisseling: n.t.b.

Ervaringen

“Ja wauw, zo’n fijne workshop ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en stijl van je website.”

Ans Ronzendal

“De cursus heeft mij zeker heel goed gedaan. Prettige gesprekken, ruimte voor elkaar. Het heeft mij meer inzicht gegeven en het is nu duidelijker wat belangrijk is voor mij. Hierdoor is het makkelijker keuzes maken met mijn missie in mijn “achterhoofd”. Iedereen die even niet weet wat hij/zij wil, zou ik deze cursus aanbevelen. Ik heb het als inspirerende dagen ervaren. Mijn dank daarvoor! “

Esther

“De cursus was verhelderend, een eye opener. De rust in mijn hoofd is weer teruggekeerd.”

Anoniem

“Gerry, het was goed. De cursus kwam voor mij op het juiste moment. Het was praktisch en niet theoretisch, goed voor mij. De oefeningen met de briefjes was de ‘lastigste’ maar wel (achteraf) heel goed.”

Sietske

Met mijn werkwijze en mijn creaties hoop ik jou te inspireren om te leven en te ondernemen vanuit eigen wijsheid. Voor een mooier leven, met meer plezier en magie. Wil je weten hoe? Ontdek dan mijn werkwijze.

Heb je vragen of wil je kennismaken? Neem gerust contact met me op.

Of volg me op social media