De reis naar jezelf

“Volg het pad van je eigen wijsheid en ontdek de magie van het leven.”

Gerry Dijkstra

Verlangen van de ziel

Hoge bergtoppen, schitterende vergezichten. Verlaten valleien, eenzaam en stil. Woeste stormen en ruige zeeën. En dan toch telkens weer de stralende zon die onze aarde komt verlichten. Zo is de natuur, en zo is ook ons leven. De turbulentie van het leven brengt ons pijn, verdriet, spanning en angst, die diepe wonden achterlaat. Vroeg of laat zal het lichaam deze wonden, via emotionele of lichamelijke klachten, aan ons kenbaar maken. Je ziel wil je duidelijk maken wat het verlangt, wat jij nodig hebt.

 

Terug naar je oorsprong

Via meditatiereizen en creatieve oefeningen help ik jou om opnieuw contact te maken met het verlangen van jouw ziel. We reizen terug op je pad, terug naar jouw oorsprong.

Onderweg geven we aandacht aan de wonden die je tijdens je levensreis hebt opgelopen, en laten we helen wat geheeld mag worden. Altijd in verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier.

Vanuit jouw oorsprong reizen we naar jouw lotsbestemming en ontdekken de roeping waarmee je geboren bent. Je laat belemmerende overtuigingen los en geeft je levensmissie bestaansrecht.  Hierdoor loop je steeds makkelijker het pad van jouw eigen wijsheid en blijf je dicht bij je eigen verlangen, je eigen geluk.

 

Een ervaring

“De reis was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en verlangens helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb. Ik ervaar nu meer rust en helderheid. Van Gerry kan ik het ook goed hebben als ze me tot de orde roept, ze luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen. Soms zelfs zonder dat ik het zelf kon benoemen.”

Heleen

 

Waarom bij mij

Zoals je ook leest in ‘Mijn verhaal‘ bracht mijn levensreis me naar het ontdekken waarom het zo belangrijk is om te leven vanuit je oorsprong. Waarom het zo belangrijk is om te zijn wie je bent en te doen waar je blij van wordt. Van uit mijn eigen ervaring én opgedane kennis gids ik nu ook anderen in hun ‘eigen wijsheid’.

 

De uitwisseling

Terugkeren naar jouw zielsverlangen is een proces. En omdat energie zich niet laat dwingen kan ik je vooraf niet vertellen hoe lang de reis precies gaat duren. De ervaring leert dat 8 sessies in ieder geval wel nodig zijn. We spreken iedere week of iedere twee weken af en tussentijds ondersteun ik je op afstand. De hele reis komt hiermee op 530 euro*.

 

Eerst kennismaken?

Ik kan me voorstellen dat je niet meteen ‘op reis’ wilt. Of dat je mij eerst beter wilt leren kennen, dat geldt voor mij ook. Daarom beginnen we met een eerste sessie. Tijdens deze eerste sessie maak ik, vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, contact met jou en laten we de energie haar verhaal vertellen. Op die manier kunnen we samen kijken of deze reis op dit moment passend voor je is.

Bel of mail me gerust als je meer wilt weten, of een afspraak wilt maken. Of lees over de Reis van magisch vuur als je een ondernemende lichtbrenger bent.

*Deze prijs geldt tot 31-12-2021