Mijn verhaal

Gerry Dijkstra | Sjamanistisch healer en gids

Ik, Gerry Dijkstra,
ben mezelf en voel me vrij.
Ik ontdek en creëer,
en laat mijn licht schijnen.

Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos,
begeleid door de kracht van plant en dier,
ben ik een gids voor anderen,
en maak ik mijn roeping dienstbaar.

In de kern

Vormgeving, voeding, gezondheid, Sjamanisme en ondernemen. Mijn achtergrond lijkt divers, en is dat misschien ook wel. Maar als je me vraagt waar het in de kern bij mij echt om gaat dan is mijn antwoord: “Je wonden helen, je roeping leven en dienstbaar zijn naar de wereld om je heen”.

Soms gaat dat via praktische creatieve oefeningen of een Sjamanistische healing ceremonie, vaak ook door het maken van een Krachtvoorwerp zoals een Krachtstok, of Sjamanen drum of door het ontwerpen van een huisstijl. Altijd vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier.

“Het is in het proces van het maken waarin de wijze lessen zitten, de boodschappen die ons vertellen hoe we ons pad mogen vervolgen.”

Geen lange verhalen

Ik schrijf hier liever geen lange verhalen over wie ik ben, welke opleidingen ik volgde en welke diploma’s ik haalde. Ik heb liever dat je je intuïtie voelt en volgt. Een persoonlijke kennismaking is zoveel waardevoller. Stuur me daarom gerust een mailtje of een appje als je wilt kennismaken. Dan spreken we een moment af om vrijblijvend met elkaar te bellen.

Je kunt natuurlijk eerst nog mijn creaties bekijken, als jij ook vindt dat één beeld meer zegt dan duizend woorden.

 

Toch een paar woorden

Om er toch een paar woorden aan te geven. Ik word blij van ontdekken, creëren, mezelf zijn, vrijheid en gidsen. Mijn talent is: licht laten schijnen op lastige situaties. Ik kan goed: in verbinding gaan, eenvoud aanbrengen en zaadjes planten.

Ik volgde een opleiding grafische vormgeving en etaleren, ontdekte mezelf tijdens een training persoonlijk leiderschap, leerde om op mijn intuïtie te vertrouwen tijdens de opleiding holistisch energetisch therapeut en kwam thuis tijdens de cursussen Sjamanisme.

 

Mijn waarom

Mijn levensreis bracht me naar het ontdekken waarom het zo belangrijk is om te leven vanuit je oorsprong, om te zijn wie je bent en te doen waar je blij van wordt. Vanuit mijn opgedane ervaring en kennis inspireer ik nu graag anderen om te leven en te ondernemen vanuit eigen wijsheid. Op die manier dragen we beiden bij aan een hoger doel, namelijk de evolutie van ons bestaan: ik vanuit mijn eigen unieke gave en jij vanuit jouw unieke kracht, omdat je zelf groeit en anderen inspireert om te groeien. Dat is voor mij evolutie en ik ben dankbaar dat ik hierin een gids mag zijn.

 

Wat zal ik nog meer vertellen?

Ik ben getrouwd met de sportiefste software architect van Friesland. Moeder van twee kinderen, een zoon van 20 en een dochter van 17. Liefhebber van weidse uitzichten en mooie zonsopgangen. Woonachtig in Jirnsum, dorp aan een rivier.

Samenwerken? 

Wil jij je mijn hulp bij jouw project? Of wil je gewoon even mijn mening horen in een dilemma waar je nu mee zit? Bel of mail, voor een persoonlijk contactmoment is altijd wel ergens tijd vrij te maken.

Of volg me op social media