Mijn verhaal

energetisch healer en gids

“Ik, Gerry Dijkstra, leef vanuit mijn hart en voel me vrij. In eenheid en verbinding creëer ik de ruimte om de essentie te ontdekken. Ik gids op het pad van eigen wijsheid, van vrijheid en plezier.”

Dit is niet alleen mijn levensmissie, het typeert mijn eigen weg naar leven vanuit het hart, of anders gezegd: leven in contact met mijn eigen wijsheid, de aarde en de kosmos. Als energetisch healer gids ik ook anderen om te leven vanuit je eigen wijsheid. Door in verbinding te gaan en stap voor stap te kijken wat nodig is, wat je ziel verlangt.

 

 

Verloren in de wereld

Mijn reis begon in 1973, in een wereld die ik niet begreep. Ik voelde dat wat ik met mijn ogen niet kon zien, ik zag een andere waarheid. Hierdoor vormde zich een angst die nog vele jaren met mij meeging. In mijn pubertijd ontdekte ik via meditatie wat ik als kind niet begreep. Ik ontwikkelde mijn intuïtie, volgde opleidingen in paranormale ontwikkeling. Ik leerde over voeding, gezondheid, persoonlijk leiderschap en had uiteindelijk een goedlopend bedrijf in webdesign.

 

De oorspronkelijke wond

Maar als zeurende pijn bleef er iets aan mij knagen. Het was mijn oorspronkelijk wond, de angst die bleef roepen en mijn bedoelde pad blokkeerde. Een zoon met vier chronische ziektes voedde deze angst nog meer. En hoe gek het ook klinkt, en ondanks dat hij mij leven het meest op zijn kop zette, werd hij daarmee ook degene die mij het meest duidelijk maakte wat ik eigenlijk nodig had.

 

De angst doorleven

Ik volgde een opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut, om mezelf te helen en mijn bedoelde pad terug te vinden. Hier vond ik de oorspronkelijke wond van mijn angst, zag hem diep in de ogen, doorleefde hem en doorleef hem nog steeds. Langzaam maar zeker is de wond aan het helen en kan ik vrij van deze angst mijn pad vervolgen.

 

Leven vanuit het hart

Mijn levensreis bracht me naar het ontdekken waarom het zo belangrijk is om te leven vanuit je oorsprong. Ik ontdekte waarom mensen ziek worden en nog belangrijker: hoe worden ze weer beter. Het begint bij het helen van je reeds afgelegde pad en dan terugkeren naar je oorspronkelijke zelf. Dat is het antwoord. Nu gids ik graag mensen in hun ‘eigen wijsheid’. Dan kun jij doen waar je blij van wordt, dan kun jij vanuit je hart leven. Als dat gebeurt, leef je én meer in vrijheid én ben je meer dienstbaar naar jezelf en de wereld om je heen. Wanneer ik jou help om te leven vanuit jouw eigen wijsheid, dragen we beiden bij aan een hoger doel, namelijk de evolutie van ons bestaan: ik vanuit mijn eigen unieke gave en jij vanuit jouw unieke kracht, omdat je zelf groeit en anderen inspireert om te groeien. Dat is voor mij evolutie en ik ben dankbaar dat ik hierin een gids mag zijn.

 

Wil jij ook leven vanuit jouw eigen wijsheid, voor een mooier leven met meer plezier en een betere gezonheid? Laten we dan écht kennismaken. Bel of mail me maar. Tot gauw!