Mijn verhaal

energetisch sjamanistisch healer en gids

“Ik, Gerry Dijkstra, leef vanuit mijn hart en voel me vrij. In eenheid en verbinding creëer ik de ruimte om de essentie te ontdekken. Ik gids op het pad van eigen wijsheid, van vrijheid en plezier.”

Mijn levensmissie

Dit is mijn levensmissie, mijn eigen weg van leven vanuit het hart, of anders gezegd: leven in contact met mijn eigen wijsheid, de aarde en de kosmos. In mijn praktijk gids ik ook anderen om op deze wijze te leven. Dat doe ik door in verbinding te gaan en stap voor stap te kijken wat nodig is, wat je ziel verlangt.

 

Verloren in de wereld

Mijn reis begon in 1973, in een wereld die ik niet begreep; ik voelde dat wat ik met mijn ogen niet kon zien en zag een andere waarheid. Hierdoor vormde zich een angst die nog vele jaren met mij meeging. In mijn pubertijd ontdekte ik via meditatie wat ik als kind niet begreep. Ik ontdekte dat ik helderziend, helderwetend en heldervoelend ben maar wist niet hoe ik daar mee om kon gaan. Ik ontwikkelde mijn intuïtie, volgde opleidingen in paranormale ontwikkeling, leerde over voeding, gezondheid, persoonlijk leiderschap en had uiteindelijk een klein maar goedlopend bedrijf in webdesign.

 

De oorspronkelijke wond

Maar als zeurende pijn bleef er iets aan mij knagen. Het was mijn oorspronkelijk wond, de angst die bleef roepen en mijn bedoelde pad blokkeerde. Een zoon met vier chronische ziektes voedde deze angst nog meer. En hoe gek het misschien ook klinkt, en ondanks dat hij mijn leven het meest op zijn kop zette, werd hij daarmee ook degene die mij het meest duidelijk maakte wat ik eigenlijk nodig had.

 

De angst doorleven

Ik volgde een opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut, om mezelf te helen en mijn bedoelde pad terug te vinden. Hier vond ik de oorspronkelijke wond van mijn angst, zag hem diep in de ogen, doorleefde hem en doorleef hem soms opnieuw. Langzaam maar zeker is de wond aan het helen en kan ik vrij van deze angst mijn pad vervolgen. Dit pad leidt me langs de oude wijsheid van het  Sjamanisme waarmee ik me opnieuw mag verbinden; zodat ik deze zeer krachtige helingswijze kan inzetten in mijn hedendaagse praktijk. 

 

Leven vanuit het hart

Mijn levensreis bracht me naar het ontdekken waarom het zo belangrijk is om te leven vanuit je oorsprong. Ik ontdekte waarom mensen ziek worden en nog belangrijker: hoe worden ze weer beter. Het begint bij het helen van je reeds afgelegde pad en dan terugkeren naar je oorspronkelijke zelf. Dat is mijn antwoord. Nu gids ik graag mensen in hun ‘eigen wijsheid’. Dan kun jij doen waar je blij van wordt, dan kun jij vanuit je hart leven. Als dat gebeurt, leef je én meer in vrijheid én ben je meer dienstbaar naar jezelf en de wereld om je heen. Wanneer ik jou help om te leven vanuit jouw eigen wijsheid, dragen we beiden bij aan een hoger doel, namelijk de evolutie van ons bestaan: ik vanuit mijn eigen unieke gave en jij vanuit de jouwe, omdat je zelf groeit en anderen inspireert om te groeien. Dat is voor mij evolutie en ik ben dankbaar dat ik hierin gids mag zijn.

 

Wat zal ik nog meer vertellen?

Ik ben getrouwd met de sportiefste software architect van Friesland. Moeder van twee kinderen, een zoon van 18 en een minstens zo waardevolle dochter van 16. Liefhebber van weidse uitzichten en mooie zonsopgangen. Woonachtig in Jirnsum, dorp aan een rivier, en werkzaam in het mooie Leeuwarden.

Meer weten? Laten we dan écht kennismaken. Bel of mail me maar. Tot gauw!