Energetische healing

Een (eerste) sessie

Er is een stem in het duister die fluistert,
er is een verlangen, een wens.
Ik wil het leven volledig leven,
en niet zijn als een verdrietig mens.

Er is een stem in het duister die fluistert,
ik ben ten einde raad, gewond.
Laat mij mijn leven leven,
met plezier en heel gezond.

Er is een licht in het duister dat fluistert,
wees stil en sluit je ogen wijs.
Ik zal jouw pad verlichten,
tijdens deze levensreis.

Er is een stem in het duister die zwijgt,
jij mag het zijn, die mijn pad verlicht.
Ik ben stil en geef me over,
dat ben ik aan mezelf verplicht.

Gerry Dijkstra

Samen ontdekken

Wat houdt jou op dit moment bezig, wat wil je graag in je leven, waar loop je nog vast? Tijdens deze sessie breng jij jouw hulpvraag of intentie in. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos maak ik contact met jou, met wie jij in wezen bent, en laten we de energie haar verhaal vertellen. Zo ontdekken we samen wat er op dit moment, onbewust, in essentie in je leven afspeelt en wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen.

 

De energiestroom herstellen

Om je in het proces te ondersteunen ontvang je tijdens de sessie een healing. Begeleid door de kracht van plant en dier, worden belemmerende energieën verwijderd en blokkades opgeruimd. Hierdoor kan de energiestroom zich herstellen en krijgt het lichaam de kans om zichzelf te helen.

 

Een ervaring

“Ik heb ons contact als heel prettig ervaren. Een nieuwe vorm voor mij, maar ook leuk om te merken wat dit brengt. Wat ik vooral erg fijn vond was dat ik je niet mijn ‘verhaal’ heb verteld en dat het dus ook heel waar voelde wat je me vertelde omdat ik het herkende. Ik had het gevoel je daardoor niet met mijn verhaal over mijn verleden te beïnvloeden. Daarom voelde ik me bevestigd in de dingen die je aangaf. Ik voel door dit contact namelijk veel vertrouwen in jou en dat voelt erg fijn en ik vind het heel prettig dat je heel open bent op spiritueel vlak.”

Nienke

 

Deze sessie

Deze sessie geeft je inzicht zonder dat je van alles ‘moet’ of veel ‘moet’ praten. Het helpt je op eenvoudige wijze bij het doorbreken van de vicieuze cirkel.

 

Waarom bij mij

Dat lees je op de pagina ‘Mijn verhaal‘. En anders weet je misschien al dat ik geloof in energie en dat het hoort te stromen. Ik zorg daarvoor door mijn leven zo in te richten dat ik er blij van word. Op die manier ben ik namelijk ook het meest waardevol voor de mensen om mij heen. Maar de wereld is groter dan mijn gezin. En in mijn ervaring in dit leven heb ik inmiddels zoveel ontdekt over energie, dat ik mijn kennis graag deel. Zo laagdrempelig mogelijk. En zo eenvoudig mogelijk.

 

De uitwisseling

Voor deze sessie van minimaal een uur vraag ik 50 euro (ook als we anderhalf uur nodig hebben).

Hoewel één sessie je al goed vooruit kan helpen zal het waarschijnlijk niet meteen je hele leven helen. Je mag natuurlijk zo nu en dan terugkomen, wanneer je de behoefte voelt. Maar weet je eigenlijk al dat je meer begeleiding nodig hebt, en meer de diepte in wilt, lees dan nog even over de Reis naar jezelf.

Bel of mail gewoon om een sessie te plannen, dan ontdekken we het samen. Dan maken we elkaar blij!

Eerst kennismaken?

Dat kan ook. Dan hebben we het gewoon even over de balans in jouw leven, gerelateerd aan werk, gezondheid, relaties, financiën en ontspanning. Welke opties er zijn en wat je kunt doen om het weer helder te zien. Om die keuzes te maken waar jij echt gelukkig van wordt. Dan praten we even en drinken samen een kop thee. Dat kost helemaal niets :).

*Prijzen gelden tot 31-12-2021