Een (eerste) sessie

Een Sjamanistische healing met extractie, power animal retrieval en soul retrieval.

Er is een stem in het duister die fluistert,
er is een verlangen, een wens.
Ik wil het leven volledig leven,
en niet zijn als een verdrietig mens.

Er is een stem in het duister die fluistert,
ik ben ten einde raad gewond.
Laat mij mijn leven leven,
met plezier en heel gezond.

Er is een licht in het duister dat fluistert,
wees stil en sluit je ogen wijs.
Ik zal jouw pad verlichten
tijdens deze levensreis.

Er is stem in het duister die zwijgt,
jij mag het zijn die mijn pad verlicht.
Ik ben stil en geef me over,
dat ben ik aan mezelf verplicht.

Gerry Dijkstra

Samen ontdekken

Wat houdt jou op dit moment bezig, wat wil je graag in je leven, waar loop je nog vast? Tijdens deze sessie breng jij jouw hulpvraag of intentie in. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos maak ik contact met jou, met wie jij in wezen bent, en laten we de energie haar verhaal vertellen. Zo ontdekken we samen wat er zich op dit moment onbewust in essentie in je leven afspeelt en wat je nodig hebt om de balans te herstellen.

 

De energiestroom herstellen

Tijdens de sessie ontvang je een healing, afgestemd is op dat wat nu mag transformeren. Begeleid door de spirithelpers en de kracht van plant en dier, worden eventuele belemmerende energieën verwijderd en opgeruimd, en wordt er teruggebracht wat verloren was. Hierdoor kan de energiestroom zich herstellen en krijgen lichaam en geest de kans om zichzelf te helen.

 

Een ervaring

“Ik heb ons contact als heel prettig ervaren. Een nieuwe vorm voor mij, maar ook leuk om te merken wat dit brengt. Wat ik vooral erg fijn vond was dat ik je niet mijn ‘verhaal’ heb verteld en dat het dus ook heel waar voelde wat je me vertelde omdat ik het herkende. Ik had het gevoel je daardoor niet met mijn verhaal over mijn verleden te beïnvloeden. Daarom voelde ik me bevestigd in de dingen die je aangaf. Ik voel door dit contact namelijk veel vertrouwen in jou en dat voelt erg fijn en ik vind het heel prettig dat je heel open bent op spiritueel vlak.”

 

Zonder ‘moeten’

Een Sjamanistische healing geeft je inzicht en helpt je te helen, zonder dat je van alles ‘moet’ of veel ‘moet’ praten. Je hoeft alleen maar lekker te liggen, onder een deken. Na afloop bespreken we samen wat ik heb gezien en wat jij hebt ervaren. Vanuit het hart en altijd steunend.

 

Waarom bij mij

Dat lees je op de pagina ‘Mijn verhaal‘. En anders weet je misschien al dat ik geloof in energie en dat het bedoelt is om te stromen. En in mijn ervaring in dit leven heb ik inmiddels zoveel ontdekt over energie, dat ik mijn kennis graag deel. Zo laagdrempelig mogelijk. En zo eenvoudig mogelijk.

 

De uitwisseling

Voor deze sessie, van minimaal een uur, vraag ik 60 euro (ook wanneer we langer nodig hebben). Daarvoor krijg je ook een uitgeschreven reisverslag zodat je het later nog eens terug kunt lezen. 

In de maand oktober 2021 geldt een openingsaanbieding. De sessie kost dan 30 euro.

Bel of mail maar om een sessie te plannen.

Wat is Sjamanisme?

Wil je eerst meer weten over Sjamanisme? Dat lees je op de pagina ‘Wat is Sjamanisme

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben energetisch healer en gids. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier, help ik jou om te leven vanuit jouw eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en een betere gezondheid. Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.