Ervaringen

De mooiste ervaringen zijn de kleine inzichten die grote verandering brengen.

“Ja wauw, zo’n fijne workshop ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Gisteren deze workshop bij Gerry gevolgd. Behalve een stuk technische en ‘strategische’ inhoud over de inrichting van je site, ook nog een flink onderdeel ‘over the look en feel’ van je site. Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en stijl van je website. Gerry stelt ook goeie vragen om zaken nog meer helder te krijgen. Dit gaat voorbij kennis en vaardigheden, maar is een stuk persoonlijkheid en ervaring wat toevoegt en deze training extra waardevol maakt. Als je al je website hebt en wilt aanpassen of nog startende bent, voor beide een super aanrader!”

Ans Rozendal

Ans Rozendal

“Gerry, het was goed. De cursus kwam voor mij op het juiste moment. Het was praktisch en niet theoretisch, goed voor mij. De oefeningen met de briefjes was de ‘lastigste’ maar wel (achteraf) heel goed.”

Sietske

“Een website die perfect doet wat hij doen moet. Mooi van eenvoud en niet alleen prachtig om te zien, maar hij werkt en werkt voor ons. Duidelijk en aantoonbaar meer respons dan de oude website. Zelfs op de Smartphone is onze website prettig om te lezen/bekijken. Onze gasten vertellen spontaan dat de website opvalt en prettig is om te bekijken.

Gerry maakte me duidelijk dat wat je NIET bewust ziet dat géne kan zijn, waarom een website je raakt en je uitnodigt om verder te willen kijken en de kamer boekt via deze website.

In onze eerste gesprekken zochten we naar welke kleuren horen bij onze BnB en wat willen we in de toekomst onbewust uitstralen en wat stralen we nu eigenlijk uit? Wat willen we bereiken en hoe? Vanuit deze “warme” basis groeide in de verdere gesprekken onze website. Ook ontstond toen een bedrijfs-logo, waar wij zelf al bijna 10 jaar mee bezig waren geweest.

Deze “vooraf” gesprekken zijn de sleutel om te komen tot een perfecte website. Een website is immers veel méér dan wat losse foto’s en wat teksten bij elkaar brengen in een format. Ik durfde na een eerste prettig telefoon gesprek de stap van vernieuwing in te zetten en kan gezien het eindresultaat Gerry van harte aanbevelen.”

Jouke Dantuma

BnB Oosterpark

“De cursus heeft mij zeker heel goed gedaan. Prettige gesprekken, ruimte voor elkaar. Het heeft mij meer inzicht gegeven en het is nu duidelijker wat belangrijk is voor mij (door de missie). Hierdoor is het makkelijker keuzes maken met mijn missie in mijn “achterhoofd”. Iedereen die even niet weet wat hij/zij wil, zou ik deze cursus aanbevelen. Ik heb het als inspirerende dagen ervaren. Mijn dank daarvoor! “

Esther

“De cursus was verhelderend, een eye opener. De rust in mijn hoofd is weer teruggekeerd.”

Anoniem

“Gerry is een bevlogen webdesigner met gevoel voor kwaliteit. Als startend ondernemer kwam ik bij Gerry terecht via haar smaakvolle website. “Zoiets wil ik ook!”, dacht ik meteen. Het werk wat ze aflevert oogt fris, modern en overzichtelijk. Wat ik bovendien belangrijk vind is dat ik teksten en afbeeldingen op mijn website zelf kan aanpassen. Dat maakt het heel eigentijds. Gerry biedt meer dan alleen een huisstijl en webdesign. Ze denkt in allerlei opzichten met je mee, over bijvoorbeeld strategie, klantbenadering en identiteit. Dat maakt haar heel betrokken. Resultaat is dat ik marketingtechnisch gezien met een stevige basis mijn onderneming heb kunnen opstarten. En dat heeft resultaat. Klanten weten mij inmiddels goed te vinden!”

Margreet Tientstra

“Ik heb ons contact zo als heel prettig ervaren. Een nieuwe vorm voor mij, maar ook leuk om te merken wat dit brengt. Wat ik vooral erg fijn vond was dat ik je niet mijn ‘verhaal’ heb verteld en dat het dus ook heel waar voelde wat je me vertelde omdat ik het herkende. Ik had het gevoel je daardoor niet met mijn verhaal over mijn verleden te beïnvloeden. Daarom voelde ik me bevestigd in de dingen die je aangaf. Ik voel door dit contact namelijk veel vertrouwen in jou en dat voelt erg fijn en ik vind het heel prettig dat je heel open bent op spiritueel vlak.”

Nienke

‘’Ik had nooit de behoefte gehad om een missie te schrijven, ik had mijn handen vol aan mijn bedrijf. Toen ik de kans kreeg om deze training te volgen, stapte ik er dan ook redelijk blanco in. Eigenlijk kwam ik er pas ter plekke achter waarom het schrijven van een missie dus wel heel nuttig is. Juist voor ondernemers zoals ik, die als eerste roepen ‘Ja hoor, dat kan ik! ’ als een klant ergens om vraagt. Gerry zei aan het begin: ‘Met je eigen plan zorg je ervoor dat je doet wat jij leuk vindt, in plaats van je steeds te laten inpassen in andermans plannen’. En dat is precies wat er misging in het verleden. Ik snap mezelf nu beter, maar ik ga vooral beter luisteren naar mezelf. Dank jullie wel voor de mooie inzichten.”

Meta Groot Antink

Tekst met Pit