Ervaringen

De mooiste ervaringen zijn de kleine inzichten die grote verandering brengen.

De Sjamanistische sessie was heel boeiend, ik voelde van alles gebeuren en dat bleek ook wel te kloppen met wat je later vertelde. Ik werd geraakt door iets wat je mij vertelde omdat ik het herkende. Ik ervoer je als prettig en betrouwbaar. Je hebt een rustige energie. Ik voelde mij op mijn gemak en ik had het gevoel dat je wist wat je deed en dat je zelf goed gecentreerd was. Je legde alles goed uit, waardoor ik mij kon ontspannen. Ik kon mij gemakkelijk aan de sessie overgeven. Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.

Lucy Schaaphok

Inner leadership, SoulCollage®, Lucy Schaaphok

Als nuchtere Fries die wel open staat voor andere denkwijzen ga ik naar Gerry toe. Gerry is een zachtaardige, lieve vrouw en haar praktijk straalt rust uit. Na een korte introductie ga ik lekker liggen en gaat zij aan de slag. Het is bijzonder om te ervaren hoe Gerry verhelderende informatie geeft waarna je met de gekregen handvaten aan de slag kunt. Ik zou zeggen: beleef het eens voor jezelf.

Hanneke

De energetische healing sessie ben ik compleet onbevangen ingestapt. Ik ben een vrij nuchter en rationeel persoon, maar sta wel open voor van alles om mij heen. Noem het maar nieuwsgierig. De ruimte zag er rustgevend uit en was mooi sfeervol aangekleed. Gerry komt heel kalm en duidelijk over, betreffende wat zij gaat doen en wat haar werk inhoud.

Voelde tot mijn verassing wel e.e.a. gebeuren. Ik vond het een bijzondere ervaring. Ik voelde in mijn lijf zeker iets met energie gebeuren en kon mij wel vinden in de punten van Gerry in het nagesprek. Ik heb naderhand gevoeld, dat ik meer kracht in mezelf ervaarde. Als je graag op zoek wil naar jezelf, lijkt dit voor mij zeker iets om uit te proberen. Ik denk wel dat dit echt bij je moet passen om dit lange termijn aan te gaan.

Gerry zelf straalt een warme en kalme energie uit. Ik denk dat je bij Gerry zeker nieuwe inzichten in jezelf kan krijgen, doordat je naar binnen gaat en meer gaat voelen. Kennismaking vanuit mij is een aanrader en om te kijken of een langere reis naar je eigen wijsheid iets voor jou is.

Bedankt Gerry voor de inzichten.

Groeten K.

“Ik heb ons contact zo als heel prettig ervaren. Een nieuwe vorm voor mij, maar ook leuk om te merken wat dit brengt. Wat ik vooral erg fijn vond was dat ik je niet mijn ‘verhaal’ heb verteld en dat het dus ook heel waar voelde wat je me vertelde omdat ik het herkende. Ik had het gevoel je daardoor niet met mijn verhaal over mijn verleden te beïnvloeden. Daarom voelde ik me bevestigd in de dingen die je aangaf. Ik voel door dit contact namelijk veel vertrouwen in jou en dat voelt erg fijn en ik vind het heel prettig dat je heel open bent op spiritueel vlak.”

Nienke

“De cursus heeft mij zeker heel goed gedaan. Prettige gesprekken, ruimte voor elkaar. Het heeft mij meer inzicht gegeven en het is nu duidelijker wat belangrijk is voor mij (door de missie). Hierdoor is het makkelijker keuzes maken met mijn missie in mijn “achterhoofd”. Iedereen die even niet weet wat hij/zij wil, zou ik deze cursus aanbevelen. Ik heb het als inspirerende dagen ervaren. Mijn dank daarvoor! “

Esther

“Gerry, het was goed. De cursus kwam voor mij op het juiste moment. Het was praktisch en niet theoretisch, goed voor mij. De oefeningen met de briefjes was de ‘lastigste’ maar wel (achteraf) heel goed.”

Sietske

“Ja wauw, zo’n fijne workshop ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Gisteren deze workshop bij Gerry gevolgd. Behalve een stuk technische en ‘strategische’ inhoud over de inrichting van je site, ook nog een flink onderdeel ‘over the look en feel’ van je site. Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en stijl van je website. Gerry stelt ook goeie vragen om zaken nog meer helder te krijgen. Dit gaat voorbij kennis en vaardigheden, maar is een stuk persoonlijkheid en ervaring wat toevoegt en deze training extra waardevol maakt. Als je al je website hebt en wilt aanpassen of nog startende bent, voor beide een super aanrader!”

Ans Rozendal

Ans Rozendal

“De cursus was verhelderend, een eye opener. De rust in mijn hoofd is weer teruggekeerd.”

Anoniem

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben energetisch healer en gids. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier, help ik jou om te leven vanuit jouw eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en een betere gezondheid. Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.