Ervaringen

De mooiste ervaringen zijn de kleine inzichten die grote verandering brengen.

De Sjamanistische sessie was heel boeiend, ik voelde van alles gebeuren en dat bleek ook wel te kloppen met wat je later vertelde. Ik werd geraakt door iets wat je mij vertelde omdat ik het herkende. Ik ervoer je als prettig en betrouwbaar. Je hebt een rustige energie. Ik voelde mij op mijn gemak en ik had het gevoel dat je wist wat je deed en dat je zelf goed gecentreerd was. Je legde alles goed uit, waardoor ik mij kon ontspannen. Ik kon mij gemakkelijk aan de sessie overgeven. Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.

Lucy Schaaphok

Inner leadership, SoulCollage®, Lucy Schaaphok

Als nuchtere Fries die wel open staat voor andere denkwijzen ga ik naar Gerry toe. Gerry is een zachtaardige, lieve vrouw en haar praktijk straalt rust uit. Na een korte introductie ga ik lekker liggen en gaat zij aan de slag. Het is bijzonder om te ervaren hoe Gerry verhelderende informatie geeft waarna je met de gekregen handvaten aan de slag kunt. Ik zou zeggen: beleef het eens voor jezelf.

Hanneke

De energetische healing sessie ben ik compleet onbevangen ingestapt. Ik ben een vrij nuchter en rationeel persoon, maar sta wel open voor van alles om mij heen. Noem het maar nieuwsgierig. De ruimte zag er rustgevend uit en was mooi sfeervol aangekleed. Gerry komt heel kalm en duidelijk over, betreffende wat zij gaat doen en wat haar werk inhoud.

Ik vond het een bijzondere ervaring. Ik voelde in mijn lijf zeker iets met energie gebeuren en kon mij wel vinden in de punten van Gerry in het nagesprek. Ik heb naderhand gevoeld, dat ik meer kracht in mezelf ervaarde. Als je graag op zoek wil naar jezelf, lijkt dit voor mij zeker iets om uit te doen.

Gerry zelf straalt een warme en kalme energie uit. Ik denk dat je bij Gerry zeker nieuwe inzichten in jezelf kan krijgen, doordat je naar binnen gaat en meer gaat voelen. Kennismaking vanuit mij is een aanrader en om te kijken of een langere reis naar je eigen wijsheid iets voor jou is.

Bedankt Gerry voor de inzichten.

Groeten K.

“Ja wauw, zo’n fijne workshop ‘Energie voor je bedrijf’ gehad! Gisteren deze workshop bij Gerry gevolgd. Behalve een stuk technische en ‘strategische’ inhoud over de inrichting van je site, ook nog een flink onderdeel ‘over the look en feel’ van je site. Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en vorm van je huisstijl en website. Gerry stelt ook goeie vragen om zaken nog meer helder te krijgen. Dit gaat voorbij kennis en vaardigheden, maar is een stuk persoonlijkheid en ervaring wat toevoegt en deze training extra waardevol maakt. Als je al je website hebt en wilt aanpassen of nog startende bent, voor beide een super aanrader!”

Ans Rozendal

Ans Rozendal

“Een website die perfect doet wat hij doen moet. Mooi van eenvoud en niet alleen prachtig om te zien, maar hij werkt en werkt voor ons. Duidelijk en aantoonbaar meer respons dan de oude website. Zelfs op de Smartphone is onze website prettig om te lezen/bekijken. Onze gasten vertellen spontaan dat de website opvalt en prettig is om te bekijken.

Gerry maakte me duidelijk dat wat je NIET bewust ziet dat géne kan zijn, waarom een website je raakt en je uitnodigt om verder te willen kijken en de kamer boekt via deze website.

In onze eerste gesprekken zochten we naar welke kleuren horen bij onze BnB en wat willen we in de toekomst onbewust uitstralen en wat stralen we nu eigenlijk uit? Wat willen we bereiken en hoe? Vanuit deze “warme” basis groeide in de verdere gesprekken onze website. Ook ontstond toen een bedrijfs-logo, waar wij zelf al bijna 10 jaar mee bezig waren geweest.

Deze “vooraf” gesprekken zijn de sleutel om te komen tot een perfecte website. Een website is immers veel méér dan wat losse foto’s en wat teksten bij elkaar brengen in een format. Ik durfde na een eerste prettig telefoon gersprek de stap van vernieuwing in te zetten en kan gezien het eind-resultaat Gerry van harte aanbevelen.”

Jouke

Wow! Wat een prachtig verslag van wat je bij mij hebt waargenomen. Het resoneert 100%. En de ijsvogel qua boodschap echt spot on. Zo mooi. Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Ook in
mijn relatie. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding. Ook kreeg ik mooie ingevingen hoe ik energie en liefde door mag geven, zo mooi! Nogmaals heel hartelijk dank voor jouw zijn, jouw gidsen die mij weer een stukje dichter bij mijn kern mochten brengen. Hartegroet,

R

“Ik heb ons contact zo als heel prettig ervaren. Een nieuwe vorm voor mij, maar ook leuk om te merken wat dit brengt. Wat ik vooral erg fijn vond was dat ik je niet mijn ‘verhaal’ heb verteld en dat het dus ook heel waar voelde wat je me vertelde omdat ik het herkende. Ik had het gevoel je daardoor niet met mijn verhaal over mijn verleden te beïnvloeden. Daarom voelde ik me bevestigd in de dingen die je aangaf. Ik voel door dit contact namelijk veel vertrouwen in jou en dat voelt erg fijn en ik vind het heel prettig dat je heel open bent op spiritueel vlak.”

Nienke

“De cursus heeft mij zeker heel goed gedaan. Prettige gesprekken, ruimte voor elkaar. Het heeft mij meer inzicht gegeven en het is nu duidelijker wat belangrijk is voor mij (door de missie). Hierdoor is het makkelijker keuzes maken met mijn missie in mijn “achterhoofd”. Iedereen die even niet weet wat hij/zij wil, zou ik deze cursus aanbevelen. Ik heb het als inspirerende dagen ervaren. Mijn dank daarvoor! “

Esther

“Gerry, het was goed. De cursus kwam voor mij op het juiste moment. Het was praktisch en niet theoretisch, goed voor mij. De oefeningen met de briefjes was de ‘lastigste’ maar wel (achteraf) heel goed.”

Sietske

“Gerry is een bevlogen webdesigner met gevoel voor kwaliteit. Als startend ondernemer kwam ik bij Gerry terecht via haar smaakvolle website. “Zoiets wil ik ook!”, dacht ik meteen. Het werk wat ze aflevert oogt fris, modern en overzichtelijk. Wat ik bovendien belangrijk vind is dat ik teksten en afbeeldingen op mijn website zelf kan aanpassen. Dat maakt het heel eigentijds. Gerry biedt meer dan alleen een huisstijl en webdesign. Ze denkt in allerlei opzichten met je mee, over bijvoorbeeld strategie, klantbenadering en identiteit. Dat maakt haar heel betrokken. Resultaat is dat ik marketingtechnisch gezien met een stevige basis mijn onderneming heb kunnen opstarten. En dat heeft resultaat. Klanten weten mij inmiddels goed te vinden!”

Margreet Tienstra

Tienstra Haptonomie

“Gerry heeft mij uitstekend geholpen met het maken van een mooie website. Het samenwerken met haar is fijn. Ze is erg betrokken met wat zij doet. Zij luistert naar de wensen van de klant en staat open voor feedback. Als je vragen hebt, reageert zij daar direct op en biedt hulp als dat nodig is. Ook met de hosting die zij mij geadviseerd heeft ben ik erg tevreden.”

Betteke Krantz

‘’Ik had nooit de behoefte gehad om een missie te schrijven, ik had mijn handen vol aan mijn bedrijf. Toen ik de kans kreeg om deze training te volgen, stapte ik er dan ook redelijk blanco in. Eigenlijk kwam ik er pas ter plekke achter waarom het schrijven van een missie dus wel heel nuttig is. Juist voor ondernemers zoals ik, die als eerste roepen ‘Ja hoor, dat kan ik! ’ als een klant ergens om vraagt. Gerry zei aan het begin: ‘Met je eigen plan zorg je ervoor dat je doet wat jij leuk vindt, in plaats van je steeds te laten inpassen in andermans plannen’. En dat is precies wat er misging in het verleden. Ik snap mezelf nu beter, maar ik ga vooral beter luisteren naar mezelf. Dank je wel voor de mooie inzichten.”

Meta Groot Antink

Tekst met pit

Samenwerken?

Wil jij je mijn hulp bij jouw project? Of wil je gewoon even mijn mening horen in een dilemma waar je nu mee zit? Bel of mail, voor een persoonlijk contactmoment is altijd wel ergens tijd vrij te maken.

Of volg me op social media