Gerry Dijkstra

Mijn creaties

Huisstijl en website

Dit symbool ontwierp ik een aantal jaren geleden intuïtief. Ik had er geen doel voor, het ontstond gewoon. Uiteindelijk bleek dat ik hem voor mijn eigen logo mocht gebruiken. Nu ik terug kijk op het ontwerp en aan mijn zielsmissie denk, realiseer ik me hoe kloppend hij is.

Opbouw symbool

De symboliek

In het kort

 

Lemniscaat

Het lemniscaat is een wiskundig symbool en staat voor het begrip ‘Oneindigheid’. Maar er zit ook een polariteit in, namelijk het het niet-eindig tegenover het eindig. Alles in het leven is in beweging. Denk maar aan de dag en de nacht, aan eb en vloed, aan warm en koud. Als er een einde komt aan de dag dan is dat het begin van de nacht om vervolgens te eindigen om voor de komst van een nieuwe dag.

Ons energiesysteem kent ook deze stroom. We zijn (als het goed is) verbonden met Moeder Aarde en met Groot Mysterie. En door ons lichaam stroomt de levensenergie vanuit het hart naar beneden en naar boven. Op en neer, neer en op. Is de stroom vloeiend, dan voelen we ons goed en gelukkig. Is de stroom geblokkeerd dat ligt ziekte en ongeluk op de loer.

 

Acht

Zet je de lemniscaat rechtop dan zie je een acht. De Grieken zagen dit getal als het getal van rechtvaardigheid. Acht is ook het getal van overvloed. In het Boeddhisme leidt het achtvoudige pad naar verlichting.

 

Hart

Luisteren naar je hart is ontdekken wie je écht bent. Ontdekken wat jouw unieke kracht is. Leven vanuit je hart is jezelf zijn en met jouw unieke kracht dienstbaar zijn aan jezelf en het leven om je heen. Voor een mooier leven met meer plezier en succes.

Wil jij dit ook?

Wil jij ook je zielsmissie dienstbaar en zichtbaar maken? Lees dan meer over mijn werkwijze.

Samenwerken? 

Wil jij je mijn hulp bij jouw project? Of wil je gewoon even mijn mening horen in een dilemma waar je nu mee zit? Bel of mail, voor een persoonlijk contactmoment is altijd wel ergens tijd vrij te maken.

Of volg me op social media