Huisstijl Jaap de Boer

[projects_cat_shortcode]

Nieuwe huisstijl voor Multibouw & Wellness

Jaap wilde een nieuwe website. Hij kreeg eerst een nieuwe huisstijl.

Het was me vrij snel duidelijk dat Jaap zijn oude logo vervangen mocht worden. Zijn eigen identiteit en creativiteit mocht meer zichtbaar worden. Daarom heb ik in plaats van de bedrijfsnaam Multibouw & Wellness, Jaap voorop gezet.

De houtstructuur op de achtergrond laat zien dat Jaap met hout werkt (timmerwerk). De kleur blauw staat voor wellness (sauna’s en sanitair). Zo komen Jaap zijn werk en zijn persoonlijkheid samen in één huisstijl.

www.multibouwenwellness.nl

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben energetisch healer en gids. In mijn praktijk voor energetische bewustwording help ik jou om te leven  vanuit jouw eigen wijsheid, voor een mooier leven met meer plezier en en een betere gezondheid.