Jaap de Boer

mediavormgeving

Nieuwe huisstijl voor Multibouw & Wellness

Jaap wilde een nieuwe website. Hij kreeg eerst een nieuwe huisstijl.

Het was me vrij snel duidelijk dat Jaap zijn oude logo vervangen mocht worden. Zijn eigen identiteit en creativiteit mocht meer zichtbaar worden. Daarom heb ik in plaats van de bedrijfsnaam Multibouw & Wellness, Jaap voorop gezet.

De houtstructuur op de achtergrond laat zien dat Jaap met hout werkt (timmerwerk). De kleur blauw staat voor wellness (sauna’s en sanitair). Zo komen Jaap zijn werk en zijn persoonlijkheid samen in één huisstijl.

www.multibouwenwellness.nl

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben Intuïtief vormgever en gids, en Docent omgangskunde in opleiding. Met mijn werkwijze en mijn creaties help ik ondernemende Lichtbrengers om te leven en te ondernemen vanuit eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en meer magie.

Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.

Of volg me op social media