Krachtstok Bright Eyes

Bright Eyes is de eerste Talking Stick die ik voor een ander maakte. Deze krachtstok zorgt voor stroming tussen twee werelden, de aardse en de mythische wereld. De eigenaar is de boodschapper van het mytische rijk. Hij brengt de boodschap: Speel mensen, speel! Laat de aarde jullie vruchtbare bodem zijn en schep het leven zaosl het is bedoeld. Stem je af op de kosmische wereld en ontvang de energie van heling.

 

Duiding van de materialen

(in het kort)

 

Eend

De eend is een spirituele helper bij mystiek en helpt je luisteren naar je eigen instinct.

 

Wit veulen

Het paard staat voor reizen, kracht en vrijheid. Wit staat symbool voor het kosmische en de verlichting. Wit is bereid tot innerlijke veranderingen en het wachten op iets nieuws. Het helpt ons bij het ontwaken van het IK-gevoel. Wit zuivert en geeft, heldere visie en schept emotionele harmonie.

 

Koper

Koper is verbonden met het eerste chakra, het basischakra. Het helpt me met de aarde verbonden te blijven en balans en harmonie te ervaren. De spiraal verbindt de hemel en aarde en zorgt voor een natuurlijke stroom.

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben energetisch healer en gids. In mijn praktijk voor energetische bewustwording help ik jou om te leven  vanuit jouw eigen wijsheid, voor een mooier leven met meer plezier en en een betere gezondheid.