Krachtvoorwerpen

En alles beschikt over zijn eigen specifieke kracht. Een krachtvoorwerp is een ritueel voorwerp, gemaakt van natuurlijke materialen. Hiermee worden de van nature onstoffelijke spirituele krachten naar onze wereld gehaald zodat er mee kan worden gewerkt.

Shaker met pistache doppen

Shaker met pistache doppen

Ook deze shaker is een krachtvoorwerp. Na afloop van iedere sessie gebruik ik een shaker om de energie rondom het…

Krachtstok Time to Fly

Krachtstok Time to Fly

Time to fly is de derde krachtstok die ik maakte. Hij komt van dezelfde tak als Nanûra en Witte krijger, die ik vond in…

Krachtstok Bright Eyes

Krachtstok Bright Eyes

Bright Eyes is de eerste Talking Stick die ik voor een ander maakte. Deze krachtstok zorgt voor stroming tussen twee…

Krachtstok Nanûra

Krachtstok Nanûra

De tweede krachtstok die ik maakte is Nanûra. Het is een persoonlijke krachtstok die mij helpt om ‘wakker’ te…

Krachtstok Witte Krijger

Krachtstok Witte Krijger

Geleidelijk aan kreeg ik steeds meer de behoefte om in plaats van digitaal te werken meer met ‘echte’ materialen te creëren. In…

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben energetisch healer en gids. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier, help ik jou om te leven vanuit jouw eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en een betere gezondheid. Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.