Mijn verhaal

“Ik, Gerry Dijkstra, leef vanuit mijn hart en voel me vrij. In eenheid en verbinding creëer ik de ruimte om de essentie te ontdekken. Ik gids op het pad van eigen wijsheid, van vrijheid en plezier.”

Dit is niet alleen mijn levensmissie, het typeert mijn eigen weg naar leven vanuit het hart, of anders gezegd: leven in contact met mijn eigen wijsheid, de aarde en de kosmos. Als artistiek energetisch healer gids ik ook anderen om op deze wijze te leven. Hoe? Door in verbinding te gaan en stap voor stap te kijken wat nodig is, wat je ziel verlangt.

Vormgeving, voeding, gezondheid, ondernemen. Mijn achtergrond lijkt divers, maar vormt voor mij een duidelijke eenheid, die zichtbaar wordt in mijn werkwijze en in mijn creaties. Mijn levensreis bracht me naar het ontdekken waarom het zo belangrijk is om te leven vanuit je kern. Ik ontdekte waarom mensen ziek worden en nog belangrijker: hoe blijven ze gezond of worden ze misschien zelfs weer beter? Dat begint bij jezelf. Zijn wie bent en doen wat je wilt, gebruik makend van je talenten! Dat is het antwoord.

Het gaat ook over waar je je energie vandaan haalt. Als je dingen doet waar je niet blij van wordt, dan loop je leeg en als je leegloopt, word je ziek. Dus het is belangrijk dat je begint met te kijken waar je energie zit. Waar word je blij van? Als je dat helder hebt, kun je de volgende stap zetten en dan komt uiteindelijk jouw werk naar voren. Een belangrijk en groot onderdeel van je leven is werk. Dus als je werk aansluit op wie je bent, bij jouw levensmissie, dan kun je niet anders dan gelukkig(er) zijn. Dat werk begint dus bij jezelf. En bij hoe je je leven invult.

Ik gids mensen in het ZIJN en inspireer waar nodig dit visueel te maken. Zodat je kunt doen waar je blij van wordt en kunt leven vanuit je hart. Want wanneer ik een ander help om te leven vanuit eigen wijsheid, dragen we allebei bij aan een hoger doel, namelijk de evolutie van ons bestaan: ik vanuit mijn eigen unieke gave en de ander vanuit zijn/haar unieke kracht, omdat ze zelf groeien en anderen inspireren om te groeien. Dat is voor mij evolutie en ik ben dankbaar dat ik hierin een gids mag zijn.”

Meer weten? Laten we dan écht kennismaken. Bel of mail. Of bekijk mijn creaties als je vindt dat beelden meer zeggen dan duizend woorden. Tot gauw!

Vragen?

Wil je me wat vragen? Stuur me gerust een bericht. Of bel me op: 06 - 105 11 027.

Magische momenten