Opening praktijk

woensdag 1 september 2021

Joehoe!!!!!!

Eindelijk is het zover.

Op 1 september 2021 is de opening van mijn praktijk.

In verband met de beperkte ruimte en de ‘jeweetwel’ maatregelen is het lastig om een openingsfeest te organiseren.

Maar als je zin hebt om langs te komen, mijn praktijk te zien, elkaar gewoon weer even treffen of kennismaken. Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Dan drinken we gewoon samen een kop thee en praten wat. Of misschien heb je nog een brandende vraag en zou je graag mijn visie daarover horen. En als je wilt breng dan gerust iemand mee.

Bel of mail me maar om wat af te spreken.

Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027 en mijn e-mailadres eigenwijs@gerrydijkstra.nl.

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben energetisch healer en gids. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier, help ik jou om te leven vanuit jouw eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en een betere gezondheid. Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.