Dit ben ik

Gerry Dijkstra, Intuïtief vormgever, Sjamanistisch Healer,  Docent omgangskunde in opleiding

Ik, Gerry Dijkstra,
ben mezelf en voel me vrij.
Ik ontdek en creëer,
en laat mijn licht schijnen.

Door in verbinding te zijn,
mijn kennis en ervaringen te delen,
ben ik een gids voor anderen,
en maak ik mijn roeping dienstbaar.

In de kern

Vormgeving, voeding, gezondheid, Sjamanisme, ondernemen. Mijn achtergrond lijkt divers, en is dat misschien ook wel. Maar als je me vraagt waar het in de kern bij mij echt om gaat dan is mijn antwoord: “Je roeping leven, je wonden helen en dienstbaar zijn naar de wereld om je heen”.

 

Het proces van het maken

Soms gaat dat via een Sjamanistische healing ceremonie, vaak ook door het maken van een Krachtstok, Healing stick, Talking stick, Sjamanen drum of het ontwerpen van een huisstijl. Altijd vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier

Het is, in het proces van het maken waarin de wijze lessen zitten, de boodschappen die ons vertellen hoe we ons pad kunnen en mogen vervolgen.

 

Geen lange verhalen

Ik schrijf hier liever geen lange verhalen over wie ik ben, welke opleidingen ik volgde en welke diploma’s ik haalde. Ik heb liever dat je je intuïtie voelt en volgt. Een persoonlijke kennismaking is zoveel waardevoller. Stuur me daarom gerust een mailtje of een appje. Dan spreken we een moment af om vrijblijvend telefonisch kennis te maken.

Of bekijk mijn creaties als je ook vindt dat één beeld meer zegt dan duizend woorden, .

 

Toch een paar woorden

Om er toch een paar woorden aan te geven. Ik word blij van ontdekken, creëren, mezelf zijn, vrijheid en gidsen. Mijn talent is: licht laten schijnen op lastige situaties. Ik kan goed: in verbinding gaan, eenvoud aanbrengen en zaadjes planten.

Ik volgde een opleiding Grafische vormgeving en etaleren, ontdekte mezelf tijdens een training Persoonlijk leiderschap, leerde me om op mijn intuïtie te vertrouwen op de opleiding Holistisch energetisch therapeut en kwam thuis tijdens de cursussen Sjamanisme.

 

Wat zal ik nog meer vertellen?

Ik ben getrouwd met sportiefste software architect van Friesland. Moeder van twee kinderen, een zoon van 19 en een dochter van 17. Liefhebber van weidse uitzichten en mooie zonsopgangen. Woonachtig in Jirnsum, dorp aan een rivier.

Of volg me op social media