Pad van eigen wijsheid

Mijn creaties

Huisstijl en website

Voor Pad van Eigenwijsheid ontwierp ik deze huisstijl met website.

Een wens

Al heel lang heb ik (nog een) een wens. Deze wens ontstond na het volgen van een training over de essentie van leiderschap. Een training die voor mij heel waardevol bleek te zijn. Zo waardevol dat ik heel sterk de behoefte voelde om het geleerde door te geven; iedereen moest dit weten. Eerst begon mijn eigen reis. Ik ging op weg naar mezelf en ontdekte mijn levensmissie. Stond aan het roer van mijn eigen leven en deed ervaring op. Daarna gaf ik een paar cursussen en begeleidde een aantal mensen.

Toch voelde het niet kloppend. 

 

Intuïtie volgen

Ik volgde mijn intuïtie en begon met de opleiding holistisch energetisch therapeut, om mezelf te helen en mijn bedoelde pad te vinden. Vier jaar duurde de opleiding en tijdens deze reis, waarbij ik mezelf steeds beter leerde kennen en ook mijn wonden ontdekte, vond ik het antwoord op mijn ‘maar’.

 

Het antwoord

“Een blij en gelukkig leven bereik je niet alleen met het kennen van je persoonlijke missie en het kunnen leidinggeven aan je eigen leven. Het gaat vooral ook over oude wonden, trauma’s en zielsverlies. Over onzichtbare koorden en heilige koeien (overtuigingen). Je kunt dus wel weten wie je bent maar zonder het helen van je wonden zul je niet kunnen zijn wie je bent. Het gaat dus over: je wonden helen, je roeping leven en dienstbaar zijn naar de wereld om je heen.”

 

Samenkomen

Ergens onderweg had ik allang voorvoeld dat beide werelden mochten samenkomen in een nieuwe opleiding. Een opleiding waarbij hart en hoofd, Yin en Yang in balans zijn.

Maar hoe?

Stap je voor stapje wordt het mij door Spirit duidelijk gemaakt. Het begon met een beeld. Daarna kwamen de woorden. Het is nog een wirwar aan informatie maar ik vertrouw erop dat het uiteindelijk helemaal helder wordt.

 

Het eerste beeld

Ik zag een beeld van een Sjamaan die een cirkel met lijnen in het zand tekende. Het werd een medicijnwiel. De Sjamaan liet me ook zien waar het medicijnwiel begint en welke woorden er bij de windrichtingen horen.

Huisstijl en website

Hieruit ontstond ook het eerste logo voor Pad van Eigen wijsheid, school voor energetische en sjamanistische bewustwording.

Alles is in beweging

Langzaam maar zeker ontvouwde het zich verder. En zoals alles in het leven, is ook mijn bedrijf en vormgeving continue in beweging. Er is geen goed, er is geen fout, er is voor alles het juiste op het juiste moment.

Dat is de beweging van het leven, de stroom waarin we ons mee mogen laten voeren.

De beweging visueel gemaakt

Het beeldmerk van Pad van Eigenwijsheid bestaat uit een lemniscaat met hart. Dit beeldmerk gebruik ik zonder achtergrond voor Gerry Dijkstra. Op deze pagina lees je meer over de betekenis van het symbool.

De achtergrond van het beeldmerk bevat drie kleuren, de middenwereld, de bovenwereld en de benedenwereld.  Deze zijn met pieken en dalen weergegeven, want zo is de natuur en zo is ook ons leven.

Meer weten?

Wil jij ook het pad van jouw eigen wijsheid bewandelen? Ontdek dan de opleiding op www.padvaneigenwijsheid.nl.

Samenwerken? 

Wil jij je mijn hulp bij jouw project? Of wil je gewoon even mijn mening horen in een dilemma waar je nu mee zit? Bel of mail, voor een persoonlijk contactmoment is altijd wel ergens tijd vrij te maken.

Of volg me op social media