Pad van eigen wijsheid

mediavormgeving

“Volg het pad van jouw eigen wijsheid en ontdek de magie van het leven”

Een wens

Al heel lang heb ik (nog een) een wens. Deze wens ontstond na het volgen van een training over de essentie van leiderschap. Een training die voor mij heel waardevol bleek te zijn. Zo waardevol dat ik heel sterk de behoefte voelde om het geleerde door te geven; iedereen moest dit weten. Eerst begon mijn eigen reis. Ik ging op weg naar mezelf en ontdekte mijn levensmissie. Stond aan het roer van mijn eigen leven en deed ervaring op. Daarna gaf ik een paar cursussen en begeleidde een aantal mensen.

Toch voelde het niet kloppend. 

 

Intuïtie volgen

Ik volgde mijn intuïtie en begon met de opleiding holistisch energetisch therapeut, om mezelf te helen en mijn bedoelde pad te vinden. Vier jaar duurde de opleiding en tijdens deze reis, waarbij ik mezelf steeds beter leerde kennen en ook mijn wonden ontdekte, vond ik het antwoord op mijn ‘maar’.

 

Het antwoord

“Een blij en gelukkig leven bereik je niet alleen met het kennen van je persoonlijke missie en het kunnen leidinggeven aan je eigen leven. Het gaat vooral ook over oude wonden, trauma’s en zielsverlies. Over onzichtbare koorden en heilige koeien (overtuigingen). Je kunt dus wel weten wie je bent maar zonder het helen van je wonden zul je niet kunnen zijn wie je bent. Het gaat dus over: je wonden helen, je roeping leven en dienstbaar zijn naar de wereld om je heen.”

 

Samenkomen

Ergens onderweg had ik allang voorvoeld dat beide werelden mochten samenkomen in een nieuwe opleiding. Een opleiding waarbij hart en hoofd, Yin en Yang in balans zijn.

Maar hoe?

Stap je voor stapje wordt het mij door Spirit duidelijk gemaakt. Het begon met een beeld. Daarna kwamen de woorden. Het is nog een wirwar aan informatie maar ik vertrouw erop dat het uiteindelijk helemaal helder wordt.

 

Het eerste beeld

Ik zag een beeld van een Sjamaan die een cirkel met lijnen in het zand tekende. Het werd een medicijnwiel. De Sjamaan liet me ook zien waar het medicijnwiel begint en welke woorden er bij de windrichtingen horen.

De krachtdieren

Tijdens het inwijden van mijn drum Yoni vonden de krachtdieren hun plek in het wiel.

Van oost naar zuid

Grote Condor;

 

Van zuid naar west

Moeder Beer;

 

Van west naar noord

Grote Slang;

 

Van noord naar oost

Zwarte Poema;

Pad van Eigen wijsheid

Hieruit ontstond ook het logo voor Pad van Eigen wijsheid, mijn (online)school voor energetische en Sjamanistische bewustwording, in oprichting.

(Online)school

Met deze opleiding wil ik anderen leren hoe je, met de Sjamanistische levensvisie, je leven en toekomst kunt transformeren en hoe je een healer kunt zijn voor anderen.

De opleiding zal waarschijnlijk in 2024 starten. Wil je als eerste weten wanneer we op pad gaan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Lees mijn voorwoord als je meer wilt weten over mijn reis naar het Sjamanisme.

Met mijn werkwijze en mijn creaties hoop ik jou te inspireren om te leven en te ondernemen vanuit eigen wijsheid. Voor een mooier leven, met meer plezier en magie. Wil je weten hoe? Ontdek dan mijn werkwijze.

Heb je vragen of wil je kennismaken? Neem gerust contact met me op.

Of volg me op social media