Pad van eigen wijsheid

mediavormgeving

“Volg het pad van jouw eigen wijsheid en ontdek de magie van het leven”

Pad van Eigen wijsheid is een (online)school voor energetische en Sjamanistische bewustwording. Tijdens de opleiding transformeer je je leven en je toekomst en leer je hoe je anderen kunt begeleiden op hun levenspad. De opleiding is nog in ontwikkeling en zal waarschijnlijk in 2024 starten. Wil je als eerste weten wanneer we van start gaan? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Lees mijn voorwoord als je meer wilt weten over het ontstaan van de opleiding.

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben Intuïtief vormgever, Sjamanistisch healer en Docent omgangskunde in opleiding. Met mijn werkwijze en mijn creaties hoop ik jou te inspireren om te leven en te ondernemen vanuit jouw eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en meer magie.

Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.

Of volg me op social media