Witte Krijger

Geleidelijk aan kreeg ik steeds meer de behoefte om in plaats van digitaal te werken meer met ‘echte’ materialen te creëren. In januari 2019 dacht ik het te hebben gevonden in het Dotpainten. Maar mijn gevoel leidde me naar het maken van een Krachtstok.

White Spirit is de eerste stok die ik maakte en is een persoonlijke krachtstok. Hij heeft me verbonden met mijn reistotem, een voskleurig paard. White Spirit helpt mij om mijn eigen wijze pad te bewandelen door me een stem te geven en me te laten ademhalen. Hij geeft me steun en brengt me thuis, thuis bij mezelf.

De Krachtstok is gemaakt van een tak die ik vond in Oranjewoud. Met daarop de huid van een kalf en een paard, veren van de zeemeeuw en schelpen.

 

Duiding van de materialen

(in het kort)

 

Schelpen

Schelpen staan voor het goddelijke, het scheppende, voor nieuw leven. Maar voor mij staan ze ook voor het luisteren, naar mijn eigen trillingsfrequentie. Schelpen komen uit de Zee die staat voor het onbewuste, de krachten uit ons diepere zelf. Het water van de zee reinigt de ziel.

 

Paard

Het paard staat voor reizen, kracht en vrijheid.

 

Kalf

Het kalf staat voor de onvolwassen ego en onervarenheid. Er zijn nog niet ontdekte talenten

 

Meeuw

De meeuw staat voor vrijheid van geest. Hij kan overleven op het water en op het land. Vanuit de lucht heeft hij een heldere blik naar beneden. De meeuw is vrij om te gaan en staan waar hij wil, zowel fysiek als in geest. Als zijn hoofd stil is, is er ruimte om een nieuwe energiestroom op gang te brengen.

 

Oranje

Oranje is de kleur van het tweede chakra. Het is de kleur van vrolijkheid en optimisme. Oranje helpt ons om emoties te ordenen en geeft vertrouwen. In de magie wordt oranje gebruikt om energie, kracht en geluk naar zich toe te brengen en staat voor, juiste balans, aantrekkingskracht, levenskracht, geluk, energie en vruchtbaarheid.

 

Wit

Wit staat symbool voor het kosmische en de verlichting. Wit is bereid tot innerlijke veranderingen en het wachten op iets nieuws. Het helpt ons bij het ontwaken van het IK-gevoel. Wit zuivert en geeft, heldere visie en schept emotionele harmonie.

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben artistiek energetisch healer. Met mijn werkwijze en mijn creaties hoop ik jou te inspireren om te leven  vanuit jouw eigen wijsheid, voor een mooier leven met meer plezier en geluk.

Vragen?

Wil je me wat vragen? Stuur me gerust een bericht. Of bel me op: 06 - 105 11 027.

Magische momenten