Reis naar eigen wijsheid

Met je ogen dicht zie je meer. Het sluiten van je ogen is het begin van de reis en de weg naar jezelf.

Gerry Dijkstra

Verlangen van de ziel

Hoge bergtoppen, schitterende vergezichten. Verlaten valleien, eenzaam en stil. Woeste stormen en ruige zeeën, en dan toch telkens weer de stralende zon die onze aarde verlicht. Zo is de natuur en zo is ook ons leven. De turbulentie van het leven brengt ons naast blijdschap en plezier ook pijn, verdriet, spanning en angst. Hierdoor verliezen we een deel van onszelf en raken we energetisch gewond. Vroeg of laat zal de ziel deze wonden, via emotionele, mentale of lichamelijke ongemakken, aan ons kenbaar maken. Je ziel wil je duidelijk maken wat het verlangt, wat jij nodig hebt.

 

Terug naar je oorsprong

Via meditatiereizen en creatieve oefeningen maak je opnieuw contact met het verlangen van jouw ziel. Je reist terug op je pad, terug naar jouw oorsprong. Dit is de plek waar je jouw genezend geschenk, jouw unieke talent ontdekt, dat jou helpt om uit de schaduw te komen en weer in het licht te gaan leven.

Onderweg geven we aandacht aan de wonden die je tijdens je levensreis hebt opgelopen en laten we helen wat geheeld mag worden. Altijd in verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier.

Vanuit jouw oorsprong reizen we naar jouw lotsbestemming en ontdekken de roeping waarmee je geboren bent. Je laat belemmerende overtuigingen los, leert de kracht in jezelf te zien en geeft je levensmissie bestaansrecht. Hierdoor loop je steeds makkelijker het pad van jouw eigen wijsheid en blijf je dicht bij je eigen verlangen, je eigen geluk.

 

Een ervaring

“De reis was confronterend voor mezelf, maar het is me een stuk duidelijker geworden hoe belangrijk het is om me te focussen. Mijn missie, dromen en verlangens helpen hierbij. Heel fijn dat ik die nu inzichtelijk heb. Ik ervaar nu meer rust en helderheid. Van Gerry kan ik het ook goed hebben als ze me tot de orde roept, ze luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen. Soms zelfs zonder dat ik het zelf kon benoemen.”

 

Uniek:

Deze reis is bijzonder vanwege de combinatie van energetisch sjamanistisch werk en praktische coaching. Naast ontspannen en niks hoeven maak je ook jouw eigen manifest; je brengt jouw verhaal in woord en beeld zodat het voor je kan werken, je leven lang.

 

Waarom bij mij

Mijn levensreis bracht me naar het ontdekken waarom het zo belangrijk is om te leven vanuit je oorsprong. Waarom het zo belangrijk is om te zijn wie je bent en te doen waar je blij van wordt. Vanuit mijn eigen ervaring én opgedane kennis gids ik nu anderen naar een mooier leven met meer plezier en een betere gezondheid.

 

De uitwisseling

Terugkeren naar jouw zielsverlangen, en deze manifesteren, is een proces. En omdat energie zich niet laat dwingen kan ik je vooraf niet vertellen hoe lang de reis precies gaat duren. Per stap kijk ik intuïtief wat nodig is voor jou, zodat de reis altijd op jou persoonlijk is afgestemd. De ervaring leert dat 8 sessies vaak wel voldoende zijn. We spreken iedere week of iedere twee weken af en tussentijds ondersteun ik je op afstand. De hele reis komt hiermee op 530 euro*.

Bel of mail me gerust als je meer wilt weten.

 

Twijfel je nog?

Deze reis begint met een (eerste) sessie; de sjamanistische healing. Zo kun je meteen ontdekken of dit bij je past en of je verder wilt. 

*Eventueel in twee termijnen te voldoen

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben energetisch healer en gids. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier, help ik jou om te leven vanuit jouw eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en een betere gezondheid. Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.