Reis van magisch vuur

van essentie naar manifestatie

Voor Energetisch healers, Heksen, Sjamanen en …, die willen laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan.

Als ondernemende Lichtbrenger weet je natuurlijk al lang dat écht succes hebben, écht zichtbaar zijn, in je hart begint. Dat het gaat om zijn wie je bent, in je kracht durven staan en je vooral óók kwetsbaar op durven stellen. Dat is niet iets dat je laat zien maar iets wat je diep van binnen voelt, als een magisch vuur, en daardoor als vanzelf uitstraalt. En dat is wat klanten aantrekt, omdat ze voelen dat je écht bent, dat je oprecht bent.

De volgende stap is om die energie, jouw magisch vuur, visueel te maken; met een passende huisstijl, het juiste aanbod en een werkende website. Zodat jij jouw verhaal naar buiten kunt brengen en klanten jou kunnen vinden.

In de praktijk zie ik veel ondernemende Lichtbrengers hiermee worstelen. Ze willen dat hun praktijk écht past bij wie ze zijn. Dat alles is afgestemd op wat ze willen bieden vanuit het hart en niet alleen wat ze denken dat goed zal verkopen. Echter weten ze meestal niet hoe ze het allemaal moeten doen en wat er voor nodig is om de boodschap helder te communiceren zodat je als vanzelf aantrekt wat bij je past.

Herken je dit? 

Dan zou mijn aanbod wel eens voor jou kunnen zijn. Tenminste…
wanneer je behoefte hebt aan begeleiding om je praktijk goed neer te zetten, je vormgeving op orde te hebben en natuurlijk ook ruim voldoende klanten aan wilt trekken. Vanuit je hart, maar wel met een duidelijke structuur. Yin en yang in balans dus.

Ik neem jou graag mee op reis, dan gaan we sámen op ontdekkingstocht naar jouw magisch vuur. Daarna maak ik het visueel; zodat je kunt zijn wie je bent, kunt doen waar je blij van wordt en je praktijk een succes wordt. 

En het mooiste van alles! Met een klein budget komen we heel ver.

 

In het kort

De Reis van het Magisch Vuur gaat over passie en bezieling, over zijn wie je bent. In 8 stappen ga je van essentie naar manifestatie.

  1. Afstemmen op jouw essentie
  2. Jouw unieke kracht ontdekken
  3. Zorgen voor een goede gronding 
  4. De ideale klant bepalen
  5. De juiste diensten aanbieden
  6. De juiste praktijk- en domeinnaam kiezen
  7. Jouw magisch vuur zichtbaar maken met een huisstijl
  8. En tot slot maak ik voor jou een website die werkt

 

Onderweg

Tijdens de reis maak ik onder andere gebruik van geleide visualisaties, Sjamanistische trancereizen en creatieve opdrachten. Altijd in verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier.

 

Over mij

Mijn levensreis bracht me naar het ontdekken waarom het zo belangrijk is om te leven vanuit je oorsprong, om te zijn wie je bent en te doen waar je blij van wordt. Vanuit mijn opgedane ervaring en kennis help ik nu andere Lichtbrengers om te ondernemen vanuit eigen wijsheid. Op die manier dragen we beiden bij aan een hoger doel, namelijk de evolutie van ons bestaan: ik vanuit mijn eigen unieke gave en jij vanuit jouw unieke kracht, omdat je zelf groeit en anderen inspireert om te groeien. Dat is voor mij evolutie en ik ben dankbaar dat ik hierin een gids mag zijn.

 

De uitwisseling

Die wordt uiteindelijk bepaald door waar jij nu staat en wat je nodig hebt. Misschien vind je het handig om eerst deze gratis checklist in te vullen en te ontdekken wat er nog ontbreekt.

Om je een indicatie te geven, reken voor het hele traject, inclusief één pagina website  € 480,-*. Wil liever een basis website? Reken dan op € 600,-*. Een maatwerk website is vanaf € 960,-*

Ben je stevig geaard en heb je jouw missie en visie helder? Dan gaan we alleen aan de slag met je aanbod en de kleuren en lettertypes.

 

Afspreken?

Bel of mail gewoon om een datum te prikken, dan praten we verder. Dan maken we elkaar blij!
Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027. Mijn mailadres is eigenwijs@gerrydijkstra.nl.

 

*Tarieven onder voorbehoud. Ik maak vooraf altijd een offerte voor je.

*Voor de persoonlijke gesprekken kom ik graag naar je toe. Indien dat niet haalbaar is kunnen we bij mijn thuis afspreken.

*Ik hanteer een maximale reistijd van 45 minuten. Voor het berekenen van de afstand, vanaf mijn woonadres, maak ik gebruik van google maps.

*Voor de reiskosten reken ik 20 cent per kilometer.

*Het is ook mogelijk om volledig op afstand te werken. 

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben Intuïtief vormgever, Sjamanistisch healer en Docent omgangskunde in opleiding. Met mijn werkwijze en mijn creaties hoop ik jou te inspireren om te leven en te ondernemen vanuit jouw eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en meer magie.

Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.

Of volg me op social media