Sjamanistische healing ceremonie

Extractie | Soul Retrieval | Dismemberment

Met je ogen dicht zie je meer. Het sluiten van je ogen is het begin van de reis en de weg naar jezelf.

De energiestroom herstellen

Een Sjamanistische healing ceremonie geeft je inzicht en helpt je te helen, zonder dat je van alles ‘moet’ of veel ‘moet’ praten. Je hoeft alleen maar lekker te liggen, onder een deken. Tijdens de ceremonie ontvang je een healing die afgestemd op dat wat nu mag transformeren. Begeleid door de kracht van plant en dier, worden eventuele belemmerende energieën verwijderd en opgeruimd en wordt teruggebracht wat verloren was. Hierdoor kan de energiestroom zich herstellen en krijgen lichaam en geest de kans om zichzelf te helen.

Na afloop bespreken we samen wat ik heb gezien en wat jij hebt ervaren. Vanuit het hart en altijd steunend. Je ontvangt tevens een uitgewerkt reisverslag in pdf.

 

Een ervaring

“De Sjamanistische sessie was heel boeiend, ik voelde van alles gebeuren en dat bleek ook wel te kloppen met wat je later vertelde. Ik werd geraakt door iets wat je mij vertelde omdat ik het herkende. Ik ervoer je als prettig en betrouwbaar. Je hebt een rustige energie. Ik voelde mij op mijn gemak en ik had het gevoel dat je wist wat je deed en dat je zelf goed gecentreerd was. Je legde alles goed uit, waardoor ik mij kon ontspannen. Ik kon mij gemakkelijk aan de sessie overgeven. Op dit moment voel ik mij meer opgeruimd en lichter, vrolijker. Alsof er iets van mij afgevallen is. Ik zou dit zeker een ander aanbevelen, het is een bijzondere manier om diepere lagen aan te raken en zaken op te lossen die je in de weg staan om helemaal jezelf te zijn.”

 

De uitwisseling

Deze ceremonie, van ongeveer anderhalf tot twee uur, vindt plaats bij mij of bij jou thuis* en kost 80 euro. Een ceremonie op afstand is ook mogelijk.

Bel of mail maar om je vragen te stellen of een ceremonie te plannen.

*Ik hanteer een maximale reistijd van 45 minuten. Voor het berekenen van de afstand, vanaf mijn woonadres, maak ik gebruik van google maps.

*Voor de reiskosten reken ik 20 cent per kilometer.

Heb je hier nog vragen over neem dan gerust contact met me op.

 

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben Intuïtief vormgever, Sjamanistisch healer en Docent omgangskunde in opleiding. Met mijn werkwijze en mijn creaties hoop ik jou te inspireren om te leven en te ondernemen vanuit jouw eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en meer magie.

Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.

Of volg me op social media