Reis van Magisch Vuur

Als ondernemende Lichtbrenger weet je natuurlijk al lang dat écht succes hebben, écht zichtbaar zijn, in je hart begint. Dat het gaat om zijn wie je bent, in je kracht durven staan en je vooral óók kwetsbaar op durven stellen. Dat is niet iets dat je laat zien maar iets wat je diep van binnen voelt, als een magisch vuur, en daardoor als vanzelf uitstraalt. En dat is wat klanten aantrekt, omdat ze voelen dat je écht bent, dat je oprecht bent.

De grote vraag blijft natuurlijk ‘Hoe doe je dat?’

Het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel. Door los te laten. Het enige dat vaststaat, is het begin en dat zit in jezelf: start in je hart. En dan stap voor stap kijken wat nodig is, waar je blij van wordt. Dat is de weg naar manifestatie. En dat is waar ik jou, vanuit mijn eigen ervaring en kennis, bij kan helpen.

 

Samen op reis

Wil jij dat jouw bedrijf écht past bij jou, dat je aanbod en vormgeving is afgestemd op wat jij wilt bieden vanuit je hart? En niet alleen wat je denkt dat goed zal verkopen? Dan neem ik je mee op reis en gaan we sámen op ontdekkingstocht naar jouw magisch vuur.

Via reading en healing, meditatiereizen en creatieve oefeningen, begeleid door de kracht van plant en dier, ontdekken we wat jouw ziel écht verlangt en hoe jij je levensmissie dienstbaar mag maken. Aan het einde van de reis heb je jouw bedrijf neergezet zoals die past bij jou en wat jij, diep in je hart, wil.

 

In het kort

De Reis van het Magisch Vuur gaat over passie en bezieling, over zijn wie je bent. In acht stappen ga je van essentie naar manifestatie. Met een helder plan en een visionboard onder je arm stap je zo naar je vormgever en websitebouwer om jouw boodschap de wereld in te brengen.

 

De uitwisseling

Die wordt bepaald door waar jij nu staat en wat je nodig hebt. Om je een indicatie te geven, reken voor een reis van acht stappen 390 euro. Je betaalt na afloop van iedere stap. Op die manier ben je vrij om je eigen pad te gaan en steeds keuzes te maken die aansluiten bij wat je op dat moment nodig hebt.

 

Wil je dit?

Bel of mail gewoon om een datum te prikken, dan praten we verder. Dan maken we elkaar blij!
Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027. Mijn mailadres is eigenwijs@gerrydijkstra.nl.

Of…

Lees De acht stappen van Magisch ondernemen.

En als je ook vindt één beeld meer zegt dan duizend woorden, bekijk dan mijn portfolio grafisch werk.

 

*Deze prijzen gelden tot 31-12-2021