Mijn werkwijze

Raadgeving, ceremonies en vormgeving
Ontdek meer

Voor ondernemende Lichtbrengers die willen laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan.

Van essentie
naar manifestatie

Als ondernemende Lichtbrenger weet je natuurlijk al lang dat écht succes hebben, écht zichtbaar zijn, in je hart begint. Dat het gaat om zijn wie je bent, in je kracht durven staan en je vooral óók kwetsbaar op durven stellen. Dat is niet iets dat je laat zien maar iets wat je diep van binnen voelt, als een magisch vuur, wat je daardoor als vanzelf uitstraalt. Dat is wat klanten aantrekt, omdat ze voelen dat je écht bent, dat je oprecht bent.

De volgende stap is om die energie, jouw magisch vuur, visueel te maken; met een passende huisstijl, het juiste aanbod en een werkende website. Zodat jij jouw verhaal naar buiten kunt brengen en klanten jou kunnen vinden.

In de praktijk zie ik veel ondernemende Lichtbrengers hierin vastlopen. Ze willen dat hun praktijk écht past bij wie ze zijn. Dat alles is afgestemd op wat ze willen bieden vanuit het hart en niet alleen wat ze denken dat goed zal verkopen. Echter weten ze meestal niet hoe ze dit allemaal moeten doen en wat er voor nodig is om de boodschap helder te communiceren zodat ze als vanzelf aantrekken wat bij hen past.

Herken je dit? En heb je behoefte aan hulp?

Dan neem ik jou graag mee op reis, dan gaan we sámen op ontdekkingstocht naar jouw magisch vuur. Een reis die gaat over passie en bezieling, over zijn wie je bent en doen waar je blij van wordt. Vanuit de verbinding met de aarde en de kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier, reizen we van essentie naar manifestatie.

De route

De route is afhankelijk van waar jij nu staat en wat je nodig hebt. Ik werk intuïtief en daarom heb ik niet een strak omlijnd aanbod. Alles begint met een eerste kennismaking waarbij we dat samen in kaart brengen. Zo kunnen we samen ontdekken of er een klik is en wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

1. Afstemmen

✓ Intentie inbrengen
✓ Krachtdier ontmoeten
✓ Sjamanistische ceremonie
✓ Indien gewenst: Soul Retrieval

1 persoonlijke sessie

2. Jouw essentie

✓ Energiewoorden ontdekken
✓ Naar de kern gaan
✓ Praktische oefeningen
✓ Geleide visualisatie

1 persoonlijke sessie

3. Jouw unieke kracht

✓ Jouw geneeskrachtig geschenk (unieke kracht) ontdekken
✓ Sjamanistische ceremonie
✓ Geleide visualisatie

1 persoonlijke sessie

4. Gronding geven

✓ Je roeping uitschrijven
✓ Je missie schrijven
✓ Jouw waarom uitwerken

Begeleiding via mail en telefoon

5. De bestemming

✓ De ideale klant bepalen
✓ Aanbod creëren
✓ Moodboard maken

Begeleiding via mail en telefoon

6. Visuele identiteit

✓ Logo ontwerp
✓ Diverse bestandstypen/formaten
✓ Huisstijlgids

Overleg via mail en telefoon

7. Jouw website

✓ Ontwerp +  realisatie
✓ WordPress + Divi

Overleg via mail en telefoon

8. Afronding

✓ Sjamanistische manifestatie ceremonie

1 persoonlijke sessie

Over mij

Inmiddels ben ik al ruim 14 jaar ondernemer. Ik leerde in deze tijd hoe belangrijk het is om juist eerst helder te hebben wie je bent en wat jouw unieke kracht is. Van daaruit draag je je boodschap uit, vanuit je hart, maar wel met een duidelijke structuur. Yin en yang in balans dus.

Vanuit mijn opgedane ervaring en kennis help ik nu graag andere Lichtbrengers om te ondernemen vanuit eigen wijsheid. Op die manier dragen we beiden bij aan een hoger doel, namelijk de evolutie van ons bestaan: ik vanuit mijn eigen unieke gave en jij vanuit jouw unieke kracht, omdat je zelf groeit en anderen inspireert om te groeien.
Dat is voor mij evolutie en ik ben dankbaar dat ik hierin een gids mag zijn.

Ervaringen

“Gerry maakte me duidelijk dat wat je NIET bewust ziet dat géne kan zijn, waarom een website je raakt en je uitnodigt om verder te willen kijken en de kamer boekt via deze website.

Jouke

“Gerry biedt meer dan alleen een huisstijl en webdesign. Ze denkt in allerlei opzichten met je mee, over bijvoorbeeld strategie, klantbenadering en identiteit. Dat maakt haar heel betrokken. Resultaat is dat ik marketingtechnisch gezien met een stevige basis mijn onderneming heb kunnen opstarten. En dat heeft resultaat. Klanten weten mij inmiddels goed te vinden!”

Margreet

“Heel waardevol hoe Gerry dit aanpakte: ze neemt je via hele logische stappen mee op ontdekkingsreis naar jouw energie, die je daarmee kunt vertalen naar de kleur en vorm van je huisstijl en website. Gerry stelt ook goeie vragen om zaken nog meer helder te krijgen. Dit gaat voorbij kennis en vaardigheden, maar is een stuk persoonlijkheid en ervaring wat toevoegt en deze training extra waardevol maakt.”

Ans

“Ik vond het een bijzondere ervaring. Ik voelde in mijn lijf zeker iets met energie gebeuren en kon mij wel vinden in de punten van Gerry in het nagesprek. Ik heb naderhand gevoeld, dat ik meer kracht in mezelf ervaarde.”

K.

De uitwisseling

De uitwissling is in euro’s en afhankelijk van waar je nu staat en wat je nodig hebt. Wil je een hele reis, van essentie naar manifestatie, van roeping naar website? Reken op een bedrag vanaf 800 euro*.

Een losse sessie/ceremonie van ongeveer anderhalf uur kost 80 euro*.

Meer weten?

Bel of mail gewoon (dat kost niets). Mijn telefoonnummer is 06 – 105 11 027. Mijn mailadres is eigenwijs@gerrydijkstra.nl.

Twijfel je nog? Bekijk dan nog mijn creaties, vooral als je ook vindt dat één beeld meer zegt dan duizend woorden. En op de pagina Divi thema’s vind je meer informatie over de inhoud van de websites.

Plan een kennismaking

Tarieven zijn vrijgesteld van btw. en onder voorbehoud.

*Ik kom graag naar je toe, bijvoorbeeld naar jouw praktijk, maar bij mij thuis afspreken is ook mogelijk.

*Ik hanteer een maximale reistijd van 45 minuten. Voor het berekenen van de afstand, vanaf mijn woonadres, maak ik gebruik van Google Maps.

Heb je hier nog vragen over neem dan gerust contact met me op.

 

Of volg me op social media