Werkwijze

Krachtvoorwerpen, huisstijlen en websites

Intuïtief vormgeven

Vanuit de verbinding met de aarde en kosmos, begeleid door de kracht van plant en dier maak ik krachtvoorwerpen ( krachtstokken, drums, logo’s, huisstijlen, websites). Een krachtvoorwerp is een ritueel voorwerp waarmee de van nature onstoffelijke spirituele krachten naar onze wereld worden gehaald om jou te begeleiden op jouw levenspad. Het vormgevingsproces start met een sjamanistische trancereis waarbij je jouw intenties of wens inbrengt. Tijdens deze reis luister ik naar de boodschap van jouw ziel. Daarbij worden de juiste woorden en de juiste kleuren helder gemaakt. De woorden en kleuren waarmee ik op intuïtieve wijze de vertaalslag maak naar de vormgeving van jouw krachtstok, drum, logo, huisstijl of website.

 

De uitkomst loslaten

Een beetje lef heb je wel nodig om mij dit te laten doen. Ik vraag namelijk van je om de uitkomst los te laten en vertrouwen te hebben in het proces. Energie laat zich nou eenmaal niet dwingen, dat weet je waarschijnlijk zelf ook wel. Wees echter gerust, ik weet zeker dat het in de energie altijd klopt en dat je na afloop enthousiast zult zijn over het eindresultaat.

​Een ervaring

“Wow! Wat een prachtig verslag van wat je bij mij hebt waargenomen. Het resoneert 100%. En de ijsvogel qua boodschap echt spot on. Zo mooi. Ik realiseerde me vandaag op het werk dat ik nu echt vanuit mijn zijn de keuze mag maken hoe te reageren. Ook in mijn relatie. Niet gelijk reageren, maar eerst doorvoelen, zodat de reactie rustiger is en meer vanuit mijn hartsverbinding. Ook kreeg ik mooie ingevingen hoe ik energie en liefde door mag geven, zo mooi! Nogmaals heel hartelijk dank voor jouw zijn, jouw gidsen die mij weer een stukje dichter bij mijn kern mochten brengen. Hartegroet,”

R

De uitwisseling

De uitwisseling is in euro’s en afhankelijk van jouw wensen en gebruikte materialen. Je krijgt vooraf altijd een exacte prijsopgaaf.

Krachtstok

De uitwisseling voor een krachtstok, inclusief trancereis op afstand en een uitgewerkt reisverslag in .pdf, bedraagt ongeveer 180 euro.

Drum

Een drum, inclusief trancereis op afstand en een uitgewerkt reisverslag in .pdf, is rond de 300 euro.

Huisstijl en website

Voor een huisstijl, inclusief logo, één pagina website, trancereis op afstand en een uitgewerkt reisverslag in .pdf, vraag ik 400 euro. Wil je liever een basis website dan komt er 100 euro bij. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Kennismaken?

Ja leuk! Bel of mail me maar, dan plannen we een kennismaking. Je mag natuurlijk ook eerst mijn verhaal nog lezen.

Twijfel je nog? Bekijk dan nog mijn creaties, vooral als je ook vindt dat één beeld meer zegt dan duizend woorden. En op de pagina Divi thema’s vind je meer informatie over de inhoud van de websites.

*Tarieven zijn vrijgesteld van btw. en onder voorbehoud.

* We werken zo veel mogelijk online. Voor het startgesprek kom ik graag naar jou toe.

*Wil je dat ik vaker bij jou langs kom, houd dan rekening met een reiskosten vergoeding van 30 cent per kilometer.

*Ik hanteer een maximale reistijd van 45 minuten. Voor het berekenen van de afstand, vanaf mijn woonadres, maak ik gebruik van Google Maps.

Heb je hier nog vragen over neem dan gerust contact met me op.

Samenwerken? 

Wil jij je mijn hulp bij jouw project? Of wil je gewoon even mijn mening horen in een dilemma waar je nu mee zit? Bel of mail, voor een persoonlijk contactmoment is altijd wel ergens tijd vrij te maken.

Of volg me op social media