Luna Sera

Mijn creaties

Eén pagina website lay-out

Met deze basis website voor ‘spirituele’ ondernemers kun je op een eenvoudige manier mooi en professioneel online gaan. Download het thema en upload hem naar jouw WordPress met Divi website. Vul het thema met jouw persoonlijke huisstijlkleuren, lettertypes en persoonlijke foto’s, en je hebt jouw eigen unieke website. Groei jij, of groeit jouw praktijk of bedrijf? Dan bouw je gewoon je website verder uit. De mogelijkheden van zijn eindeloos.

 

Liever uitbesteden?

Wil je niet meer in je eentje zitten stoeien met de vormgeving van jouw praktijk? Lees meer over mijn werkwijze of bekijk de checklist ‘Straal jij wel uit wie je bent?’.

Samenwerken? 

Wil jij je mijn hulp bij jouw project? Of wil je gewoon even mijn mening horen in een dilemma waar je nu mee zit? Bel of mail, voor een persoonlijk contactmoment is altijd wel ergens tijd vrij te maken.

Of volg me op social media