Luna Sera

mediavormgeving

Basis website

Met deze basis website voor ‘spirituele’ ondernemers kun je op een eenvoudige manier mooi en professioneel online gaan. Vul de website met jouw met jouw huisstijlkleuren, lettertypes en persoonlijke foto’s, en je hebt jouw eigen unieke website. Groei jij, of groeit jouw praktijk? Dan bouw je gewoon je website verder uit. De mogelijkheden van zijn eindeloos.

Wil je dit thema? Stuur me gerust een mailtje. Dan stuur ik de lay-out gratis naar je toe. Wil je mijn hulp bij het installeren en de opmaak? Ook dat kan! 

Wil je meer?

Wil dat jouw praktijk echt past bij jou? Dat jouw aanbod, vormgeving (huisstijl) en website is afgestemd op wat jij wilt bieden vanuit je hart? En wil je mijn hulp daarbij? Neem dan gerust contact met me op.

Of download de checklist De 8 stappen van magische ondernemen.

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben Intuïtief vormgever en gids, en Docent omgangskunde in opleiding. Met mijn werkwijze en mijn creaties help ik ondernemende Lichtbrengers om te leven en te ondernemen vanuit eigen wijsheid. Voor een mooier leven met meer plezier en meer magie.

Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.

Of volg me op social media