Website lay-out Luna Sera

[projects_cat_shortcode]

Divi website layout

Met deze basis website voor ‘spirituele’ ondernemers kun je op een eenvoudige manier mooi en professioneel online gaan. Vul de website met jouw met jouw huisstijlkleuren, lettertypes en persoonlijke foto’s, en je hebt jouw eigen unieke website. Groei jij, of groeit jouw praktijk? Dan bouw je gewoon je website verder uit. De mogelijkheden van zijn eindeloos.

 

Dit heb je nodig

Websitehosting met WordPress (zelf host ik bij Kyzoe)
WordPress theme Divi van Elegant Themes
Luna Sera layout pack (afbeeldingen zijn niet inclusief)

Hé hoi

Mijn naam is Gerry Dijkstra, ik ben energetisch healer en gids. In mijn praktijk voor energetische bewustwording help ik jou om te leven  vanuit jouw eigen wijsheid, voor een mooier leven met meer plezier en en een betere gezondheid.